European Hackathon: shaping youth ideas on the future of Europe

EUROTHON (European Hackathon: shaping youth idees on the future of Europe) és el projecte Erasmus+ que busca ampliar i enfortir el compromís cívic i la participació dels i les joves en els processos democràtics, a través de la seva participació activa en un itinerari de formació que tindrà un enfocament centrat en estudiants/joves i orientat a l’acció.

Durant l’esdeveniment, els socis del projecte EUROTHON compartiran les seves experiències i resultats, centrant-se especialment en la plataforma d’e-learning, un espai obert per a joves activistes i, en general, usuaris joves, amb accés a tots els recursos produïts.

En el context actual, aquest tipus de formació gratuïta afavoreix l’apoderament de la joventut i la societat amb la finalitat de fomentar la seva participació en el procés de presa de decisions en diferents nivells a Europa i crear una societat civil dinàmica i participativa.

Al final de l’esdeveniment s’atorgarà un certificat d’assistència a les persones participants.

Aquest esdeveniment tindrà lloc el divendres 18 a les 17 hores en la Sala Previsora del Centre Cultural de Caixa Ontinyent.

Vos esperem!


Leave a Reply