FINALITZAT EL TERMINI PER A PARTICIPAR EN EL VII CONCURS D’ESCRIPTURA CRÍTICA JUVENIL DEL CLJO

Des de l’assemblea del Consell Local de la Joventut d’Ontinyent – CLJO, volen agrair a totes i tots aquells que han participat tot i la difícil situació sanitària en la qual s’ha desenvolupat aquest concurs.

                El passat dilluns 15 a les 23.59 hores es donava per tancat el termini per a presentar els escrits de les tres categories del seté Concurs d’Escriptura Crítica Juvenil que un any més s’ha organitzat des del Consell Local de la Joventut d’Ontinyent. Aquest 2020, el CLJO ha renovat i modificat algunes de les seues activitats anuals com és el cas d’aquest concurs, el qual ha estat traslladat de finals a principis d’anys i ha vist augmentat tant els seus premis en la primera i segona categoria, com en el termini per a poder presentar els escrits. Aquest canvi es va sumar a la pandèmia provocada per la COVID-19, la qual ens ha modificat a totes i tots els nostres hàbits de vida. Tot i això, el CLJO va seguir endavant amb aquest concurs per tal de seguir donant veu respecte a temes d’actualitat al jovent ontinyentí i de voltants.

                Així, des de l’assemblea del CLJO volen agrair tant a totes i tots els participants com als Centres Educatius que han format part i han participat d’aquest concurs. Des del CLJO es considera fonamental fomentar l’esperit crític en el jovent per tal d’aconseguir una societat madura i crítica, capaç de qüestionar el seu voltant i produir canvis. Com indica la seua secretaria, Blanca Díaz, “com a entitat representant i altaveu del jovent Ontinyentí, tenim l’obligació de fer sentir la veu del nostre jovent, així com fomentar la seua capacitat per poder qüestionar allò que els envolta i volen canviar. Sols així aconseguirem una societat plenament madura i democràtica.”. A aquests agraïments sumem als i les nostres col·laboradores, fonamentals per tirar endavant aquest concurs.

                Els o les guanyadores de les diferents categories es donaran a conéixer a principis del mes de juliol. L’entrega de premis es veurà modificada a les indicacions sanitàries que corresponguen.


Leave a Reply