Formació

En aquest apartat podreu trobar tota l’oferta formativa, tant cursos com tallers, formacions, etc., que s’ofereixen tant des del mateix CLJO com des de les diferents universitats, centres educatius i Regidoria de Joventut de l’Ajuntament d’Ontinyent.

 

Inscripcions

No hi ha convocatòries obertes en aquests moments.

Preinscripció Curs 2021/22 en CFGM/CGFS/FPB

Del 21 de maig a l’1 de juny del 2021, podreu realitzar la vostra preinscripció en qualsevol dels Cicles Formatius de Grau Mitjà – CFGM, Cicles Formatius de Grau Superior – CFGS o en Formació Professional Bàsica – FPB. Per a realitzar aquesta preinscripció, haureu d’accedir al web habilitat per la Conselleria d’Educació, Cultura i Esport de la GVA. Podeu accedir a aquest web polsant ací.

Per a cadascuna de les modalitats formatives trobareu el procés d’inscripció així com un breu manual explicatiu.

Inscripció Proves d'Accés a la Universitat - PAU

Els Centres d’Ensenyament Secundari realitzaran la inscripció per a la prova d’accés a la universitat que els corresponga, mitjançant l’aplicació informàtica ITACA, entre els dies 24 i 31 de maig (el dia 31 de maig fins les 14 hores) per a la convocatòria ordinària i entre els dies 21 i 29 de juny (el dia 29 de juny fins les 14 hores) per a la convocatòria extraordinària.

També l’estudiantat de cicles formatius que vulga realitzar la Fase Voluntària ha de formalitzar la matrícula en el centre on van cursar els estudis, d’acord amb el que consta en el punt 6.

Podeu trobar tota la informació ací.

Les dates per a les Proves d’Accés a la Universitat – PAU, són 8, 9 i 10 de juny en convocatòria ordinària i el 6, 7 i 8 de juliol en convocatòria extraordinària. 

Matrícula a les Escoles Oficials d'Idiomes - EOI

S’obri el procediment per al procés d’admissió i matrícula per al curs acadèmic 2020-21 en les Escoles d’Idiomes Oficials d’Idiomes – EOI, del País Valencià.

Aquestes tenen dos terminis d’inscripció:

Per a la preinscripció per a la prova de nivell:
· El primer termini, s’inicia a les 12 hores de l’11 de juny i finalitza el 16 de juny de 2020 a les 23:59 hores.
· El segon termini, s’inicia a les 12 hores de l’1 de setembre fins al 6 de setembre de 2020 a les 23:59 hores.

Per al procés d’admissió per a la sol·licitud de plaça:
· L’assistent telemàtic del primer període s’iniciarà a partir de les 12 hores del 3 de juliol de 2020 fins al 14 de juliol de 2020 a les 23:59 hores.
· L’assistent telemàtic del segon període s’iniciarà a partir de les 12 hores del 15 de setembre de 2020 fins al 17 de setembre de 2020 a les 23:59 hores.

Podeu obtenir més informació ací.

CFGM i CFGS a Ontinyent