I CONCURS D’ESCRIPTURA CRÍTICA JUVENIL

baner_web

El CLJO organitza el I concurs d’escriptura crítica juvenil, amb l’objectiu de fomentar el desenvolupament crític dels joves i oferir-los una via per posicionar-se i opinar sobre el seu context a partir de la redacció d’un article d’opinió escrit en valencià.

Aquesta activitat, que compta amb el suport de l’Ajuntament d’Ontinyent i l’IVAJ, té les següents característiques:
Dirigit a: alumnat de 1r i 2n de Batxillerat estudiant a Ontinyent.
Temàtiques a les quals es poden inscriure els concursants (podeu presentar-se a les dues modalitats):
Educació: L’educació, és una eina útil per al desenvolupament i la millora de la societat? Val la pena estudiar? Com es podria millorar el món de l’educació?
Oci a Ontinyent: Què et sembla l’oferta d’oci a Ontinyent? Et sembla important l’existència d’un casal jove? Quines activitats t’agradarien per als caps de setmana? Què fas per passar-ho bé? Pots parlar de les mancances que hi trobes, així com dels suggeriments i propostes de millora d’acord als interessos de la gent jove com tu.

Aquestes preguntes són sols guies perquè l’alumnat tinga una base amb la qual treballar.

Si vols llegir els articles guardonats, clica aquest enllaç

Extensió: mínim 300 paraules i màxim 500.
Forma d’entrega: Al professor de valencià de cada institut caldrà entregar-li:
Article d’opinió imprés (amb títol i pseudònim, NO NOM).
– Sobre on fora aparega el títol de l’article, el pseudònim i la temàtica a la qual us presenteu i dins s’especifiquen les vostres dades personals (nom complet, telèfon, correu electrònic).
Aspectes que es valoraran: ús correcte de la llengua, originalitat, grau de coherència i maduresa de la crítica.
Lliurament d’articles: del 13 d’octubre al 21 de novembre de 2014.
Lliurament de premis: mes de desembre, dins la programació “Nadal Jove”. Avisarem adequadament per les xarxes socials i al web.
2 premis (un per cada temàtica), que constarà de: un llibre electrònic, 50€ en material escolar i la publicació del seu article en un dels dos periòdics locals, que col·laboren en aquesta iniciativa: El Periòdic i Loclar.

Informació sobre el tractament de les dades personals: Les dades personals que el Consell Local de la Joventut d’Ontinyent rep dels participants de la present promoció seran inclosos en un fitxer automatitzat de la seua propietat i tractats d’acord amb la legislació vigent en matèria de protecció de dades de caràcter personal. Les dades d’aquests participants seran utilitzats pel Consell Local de la Joventut d’Ontinyent amb CIF G-46984381 i domicili al C/ Jaume I el Conqueridor, 13 baix d’Ontinyent per dur a terme la present promoció: contactar amb els participants guanyadors per poder dur a terme el lliurament de premis, transmetre aquestes dades a les marques o empreses que promouen l’acció comercial, i publicar a les pàgines web de titularitat de les empreses promotores les dades i imatges dels guanyadors.

Els participants autoritzen al Consell Local de la Joventut d’Ontinyent a informar-los de nous serveis, promocions i accions comercials que aquestes empreses organitzen posteriorment, per correu electrònic o un altre mitjà de comunicació electrònica que rebran en les adreces de facilitades, i a comunicar les dades a qualsevol empresa del grup al qual pertanyen. En cas de no voler estar present amb les seues dades en aquest fitxer, l’usuari haurà d’indicar-ho expressament a l’hora de facilitar-nos les seues dades per participar en la promoció. Els drets d’oposició, accés, rectificació o cancel·lació d’aquestes dades s’exerciran mitjançant comunicació per escrit a Consell Local de la Joventut d’Ontinyent, o per correu electrònic a conselljoventut@gmail.com


Deixa un comentari