II CONCURS “PROJECTE SOCIAL JOVE”

II concurs projecte social

El Consell Local de la Joventut organitza junt amb la Regidoria de Joventut d’Ontinyent el II Concurs “Projecte Social Jove” destinat al millor projecte social elaborat per joves menors de 35 anys d’Ontinyent. Tots els projectes presentats han de ser d’índole social, tal com es reflexa a les bases (que trobaràs més abaix). Aquests projectes han de recollir: activitats, recursos, etc., destinats a cobrir qualsevol necessitat i inquietud detectada en la joventut ontinyentina, fomentant la inclusió i l’entramat social de la nostra ciutat.

El projecte guardonat rebrà un premi de 1200€ per a dur a terme la seua proposta, la qual, haurà de desenvolupar-se entre agost i novembre del 2014. Podeu fer entrega dels vostres projectes presencialment o via correu ordinari a la seu del CLJO (C/Jaume I el Conqueridor, 13 baix) des de dia 17 de març fins dia 30 de juny.

A més, relacionat amb aquest concurs, el CLJO realitzarà, dissabte 17 de maig, a les 11.30h, en la seu del CLJO, un taller on s’explicarà com elaborar un projecte social i hi haurà una ronda de consultes per tal d’esclarir dubtes referents a la formulació dels projectes, el qual esperem siga útil per a tots aquells joves que tinguen l’iniciativa de presentar-se a aquest concurs dissenyat, específicament per a fomentar l’activació en la vida social del nostre municipi.

Anima’t i participa!

bases II concurs projecte social jove 2014

Hem d’informar que malauradament, el II concurs “Projecte Social Jove” ha quedat desert debut a la falta de propostes. No obstant això, esperem en pròximes ocasions, poder donar aquest premi, que té com a objectiu principal el foment de la participació juvenil en el nostre municipi.


Deixa un comentari