Informa’t sobre el teu futur!

Des del CLJO et presentem INFORMA’T SOBRE EL TEU FUTUR!, FUTURcartelluna jornada de tres xerrades on la nostra assessora d’estudis t’explicarà tots els itineraris i opcions que pots triar una vegada acabes els teus estudis.

Et contem una mica més de cada xerrada:

I DESPRÉS L’ESO QUÈ?
29 d’abril, de 18.30h a 20h
Aquest curs possiblement finalitzaràs l’ESO. Però, què vols fer després? Què pots estudiar? A on?
L’elecció d’uns estudis o d’una professió pot ser un procés llarg. No esperes arribar a una decisió final d’una manera immediata. Has d’anar organitzant les teues idees per fer una bona elecció; principalment, determinar quin entorn o entorns de treball són els que encaixen més bé amb la teua manera de ser.
Parlarem del batxillerat, els cicles formatius de grau mitjà i altres opcions en finalitzar l’ESO (ensenyaments d’idiomes, Policia Local, entre altres).

CICLES FORMATIUS, SORTIDES PROFESSIONALS I ITINERARIS
6 de maig, de 18.30h a 20h

Els estudis de formació professional són estudis més pràctics i molt específics d’una professió concreta (cuiner/a, perruquer/a, tècnic/a en sistemes microinformàtics i xarxes, entre d’altres), tenen una durada de dos anys acadèmics i consten d’una formació teòrica i una formació pràctica. Una vegada finalitzats aquests estudis s’obté el títol de tècnic o tècnica de la professió corresponent que et permet començar a treballar d’allò que has estudiat. Existeixen molts cicles formatius de grau mitjà i superior, i aquests s’agrupen per famílies professionals. És molt important que consultes tota l’oferta formativa, les característiques de cada cicle formatiu i també la continuïtat dels estudis. Vine al CLJO e informa’t.

FUTURS ESTUDIANTS DE: SELECTIVITAT, ESTUDIS DE GRAUS, DOBLES GRAUS, MÀSTERS UNIVERSITARIS, DOCTORAT, ANGLÈS I CAPACITACIÓ DE VALENCIÀ.
13 de maig, de 18h a 20h
En aquest taller ajudarem a orientar als alumnes sobre la diversitat de graus i dobles graus que disposen les universitats fent una visita web per cada una d’elles per conéixer l’oferta. Parlarem sobre les sortides d’aquests graus, tan professionals com els màsters universitaris corresponents de cada àrea. Finalment explicarem els estudis de doctorat i estudis complementaris, l’Àngels i la capacitació de valencià, on podem formar-se i la seua utilitat professional.


Deixa un comentari