IV FIRA D’ASSOCIACIONS DE LA VALL D’ALBAIDA

Arriba la IV Fira d’Associacions de la Vall d’Albaida que organitza el Consell Local de la Joventut d’Ontinyent amb el suport de la Regidoria de Joventut i l’IVAJ.

Perquè creiem que és necessari establir un punt de trobada on associacions, col·lectius, plataformes, sindicats… puguem compartir projectes, reivindicacions i necessitats, plantegem una jornada que tindrà lloc el pròxim dissabte, 8 de novembre, amb la següent programació:

– 11h: xerrada “com crear una associació en 5 passos”, en la seu del CLJO.
Explicarem, de forma molt senzilla, què cal fer per a crear una associació. Però a més, per  a    aquelles entitats ja constituïdes, hi haurà un apartat on se’ls informarà sobre tràmits burocràtics, legals, d’hisenda… que han de tenir en compte (com facturar, contractacions…).
Col·labora: AF Advocats.


17h a 21h: Fira d’associacions de la Vall d’Albaida, en la plaça Sant Domingo.
Tallers, stands informatius que realitzaran les entitats que hi participen: ADAON, Assemblea Joves Meruts, Associación de Emprendedores Rurales, Associació de Persones amb Diversitat Funcional, Associació Protectora d’Animals “La Guarda”, Associació Protectora d’Animals “La Vall d’Albaida”, Associació de veïns el Llombo, Cassola sense corda, Club d’Espeleologia l’Avern, CNT Vall d’Albaida, COAG CV, Col·lectiu Cultural El Ganxo, Consell Local de la Joventut d’Ontinyent, De l’horta a casa. Associació de consum ecològic, Ecoxarxa Sèquia Mare, Foro Agrario de Mujeres, Front Estudiantil Unificat d’Ontinyent, Grup Scout Mafeking d’Ontinyent, Hort Vall Blanca, Joves Socialistes del País Valencià i Vall d’Albaida, Juniors Sant Josep, Lligam. Associació de Criança, Més que dones, Muntis Oci Personalitzat, Ontinyent en Bici i Plataforma del Fem de la Vall d’Albaida.

Repartirem de manera gratuïta una GUIA D’ASSOCIACIONS, on de forma breu, s’explica de cadascuna, qui són, què fan i com contactar amb elles, per tal de difondre tot allò que es fa al nostre entorn.

Però això no és tot! També repartirem i presentarem el CD “EL SO D’ONTINYENT”, que mostra, amb 12 grups musicals del nostre poble, el gran bagatge cultural que identifica alguns dels moviments musicals d’Ontinyent. Per fer possible aquest recopilatori, han col·laborat, cedint una de les seues cançons, els següents grups: Ablèpsia, Atzukak, Auxili, Descarriados, El Corredor Polonès, Gent del Desert, Kaoba, La Marabunta, La Trocamba Matanusca, Pink Paraband, Tashkenti i Zerokoma.

I per celebrat tot açò, dissabte vesprada comptarem amb l’ACTUACIÓ d’alguns dels grups participants al CD i d’altres que voluntàriament col·laboren per fer, més gran si cap, aquesta fira. Per ordre d’actuació, són: Kolágeno, Gátaca, Karma, Kaoba, Atzukak, La Marabunta, Zerokoma i Gent del Desert.

A tots aquells que feu possible l’associacionisme i la música… gràcies!

Crear xarxa és un dels objectius principals. Des del CLJO us convidem a participar en aquesta fira.

                                CARTELL_fira                CD I ACTUACIONS EL SO D'ONTINYENTweb

 


Deixa un comentari