Ja podem tramitar el Carnet Jove!

carnet jove  A partir del pròxim dimarts, 8 d’abril, el CLJO podrà expedir el Carnet Jove!

Concretament, expedirem el que s’anomena “carnet jove  targeta clàssica” (ja que hi ha una altra modalitat, targeta financera, que la  podeu tramitar en distints bancs). Aquest carnet serveix  per  a obtenir descomptes en cultura, oci, transport…

Si voleu consultar informació més detallada, sobre descomptes, ofertes, etc., podeu entreu al web de l’IVAJ:  http://www.gvajove.es/ivaj/opencms/IVAJ/va/carnetjove/definicion

Carnet Jove té una validesa de 2 anys i poden obtenir-lo joves entre 14 i  30  anys.  La documentació que heu de portar al CLJO perquè us el tramitem és la següent:

– DNI original.
– Justificació de l’abonament de la taxa (8,40€). El nº de compte on heu de fer l’ingrés podeu sol·licitar-lo, posant-se en contacte amb nosaltres (via correu electrònic a conselljoventut@gmail.com, o bé, en l’apartat contacte d’aquest web).

En cas de membres de famílies nombroses: si es té reconeguda categoria especial, exempció total de pagament de la taxa. Si tenen reconeguda categoria general, bonificació del 50%. En els dos casos, caldrà aportar la targeta familiar nombrosa, o en el seu cas, la resolució de l’òrgan competent.

En cas de joves amb discapacitat: amb una discapacitat igual o superior al 66%, exempció total de pagament de la taxa. Amb una discapacitat igual o superior al 33%, bonificació del 50%. En els dos casos, s’ha d’aportar documentació que ho acredite (resolució dictada per la Conselleria de Benestar Social, o en el seu cas, organisme competent).

Amb aquest nou servei, completem l’emissió de carnets juvenils, que us podem tramitar:

– Carnet d’alberguista juvenil  (també per a adults, grups i familiar).
– Carnet internacional d’estudiants i professorat.
– Carnet Jove.


Leave a Reply