Mapató Solidari amb Nepal

El Grup Scout Mafeking d’Ontinyent organitza una jornada solidària amb les víctimes del terratrémol del Nepal que es realitzarà dijous dia 7 de maig de 17.30h fins les 20.30h a la seu del CLJO (c/Jaume I el Conqueridor, 13 baix).

L’activitat, que compta amb la col·laboració del Consell Local de lamapato Joventut d’Ontinyent (CLJO), l’Ajuntamentd’Ontinyent, l’associació EGEA Valencia, AGEVAL (estudiants de geografia) i del col·legi de Geògrafs de la Comunitat Valenciana, té com a objectiu principal cartografiar les zones afectades pel terratrémol. Per a dur-ho a terme,  s’utilitzarà la ferramenta online Open Street Map, i es comptarà amb l’assessorament tècnic de Pere Morant, geògraf i membre del grup Scout Mafeking d’Ontinyent. Caldrà que els participants porten ordinador portàtil i un ratolí (no obstant això, s’intentarà facilitar-se’n algun).

Aquesta és una forma per a donar suport als afectats del terratrèmol i el resultat de la col·laboració és immediat, ja que permetrà saber quines zones estan més afectades, quines vies de comunicació estan en bon estat,  així com molta més informació territorial útil per als equips d’emergència que es desplacen a Nepal.

A continuació s’adjunta l’enllaç dels mapatons realitzats a València i Alacant, així com el cartell de l’activitat:


Deixa un comentari