MARÍA SALVADOR SANTAMARÍA GUANYADORA DEL CONCURS NO EM TOQUES EL WHATSAPP 2022 QUE ORGANITZA L’IVAJ.

El passat 22 de novembre, l’Institut Valencià de la Joventut – IVAJ va resoldre els premis No em toques el Whatsapp 2022, atorgant el primer premi de la categoria 14-17 anys en la modalitat de microrelat a l’ontinyentina María Salvador Santamaría, amb el seu escrit “La vida que em vas llevar”. Aquest premi és compartit amb Júlia Ordiñana Ballester, l’altra premiada dintre d’aquesta categoria.

El jurat estava compost per Raúl Puerta Lozano, Subdirector General de l’IVAJ, com a president. Melisa Ruíz López, docent de la UV especialitzada en violència contra la dona, Josep Castellano Puch, escriptor i funcionari de la Conselleria d’Igualtat i Polítiques Inclusives, Carlos López Sanz, representant del Servei de Prevenció de la Violència de gènere i atenció a les víctimes, Sara Boix García, dissenyadora gràfica i Sabina Alcaraz González, també dissenyadora gràfica, com a vocals. I finalment José Arocas Sánchez, del Servei d’Informació Juvenil i de la Xarxa Jove de l’IVAJ, com a secretari.

Aquest escrit fou presentant conjuntament per María Salvador Santamaría, com la seua autora i el Consell Local de la Joventut d’Ontinyent com el seu aval davant de l’IVAJ. L’entrega de premis va tindre lloc el passat diumenge 27 a la plaça de l’Ajuntament de la ciutat de València. L’escrit es farà públic per part de l’IVAJ dintre de les seues exposicions itinerants, així com en la pròxima edició de la revista juvenil que es troba realitzant el CLJO.


Deixa un comentari