Millora la teua qualitat d’estudi!

MILLORA LA TEUA QUALITAT D’ESTUDI! Consisteix en una jornada de tallers de tècniques d’estudi i motivació, impartides per l’assessor d’estudis del CLJO i del Gabinet Psicopedagògic Municipal José Luis Gandia, dirigides als i les joves d’ESO, batxillerat i Formació Professional.

L’objecte d’aquestes activiMILLORA LA TEUA QUALITAT D'ESTUDI! (7)tats no és altre que dotar de la màxima preparació possibles als alumnes per treballar i estudiar d’una manera clara, concisa i enriquidora, mitjançant tècniques d’estudis adaptades al nivell escolar, i al mateix temps motivar a aconseguir els seus objectius estudiantils.

La sessió del dimarts 28 de març (18 a 19:30 h), estarà destinada als alumnes que cursen l’ESO, des de 1r fins 4t. Es parlaran de diferents tècniques d’estudi adequades i funcionals, que abraçaran des dels llocs d’estudi dels alumnes fins diverses estratègies de memorització. S’abordarà el tema de la motivació estudiantil, així com una breu introducció d’afrontament d’exàmens.

La sessió del dijous 30  de març (19 a 20:30 h), destinada per alumnes de Batxillerat i Cicles Formatius, es realitzarà una adaptació de les tècniques d’estudis a les condicions escolars d’aquests cursos, tenint en compte la complexitat d’horaris i d’exàmens. S’abordarà d’una manera positiva l’organització d’agenda per a l’avançada preparació dels estudiants per als exàmens, així com diverses estratègies d’afrontament.

Pel que fa a l’activitat del dia 4 d’abril (18 a 19:30 h), aquesta anirà adreçada a qualsevol alumne a partir de l’Educació Secundària Obligatòria, i es realitzarà baix el títol “Parlar amb convicció”, amb l’objectiu de dotar als alumnes d’estratègies per realitzar presentacions en públic, explicacions de projectes, etc.

 

Cal reservar plaça enviant un correu electrònic a la direcció orientaestudis@gmail.com, donant el teu nom i el curs actual, o bé acudint directament al Casal Jove!

T’esperem!!


Leave a Reply