NADAL JOVE 2013

Aquest nadal, no et quedes a casa!!

final2         final 1

El CLJO hem organitzat dues programacions dins de la segona edició de “Nadal Jove”. Una programació que, com veuràs es divideix en dos apartats:

NADAL JOVE SOLIDARI I ESPORTIU

Divendres 20, a les 19.30h, al Teatre Exegaray, acte solidari per a l’arreplegada de joguines, amb l’actuació musical del grup  “ONTIBRASS ENSEMBLE”. L’entrada a aquesta actuació serà gratuïta, però caldrà aportar una joguina en bon estat, per a poder accedir-hi. Totes les joguines seràn cedides a una ONG, per tal de fer adecuadament el repartiment d’aquestes.

Dijous 26, de 10h a 14h, MATINAL SKATE en la Plaça d’Ausiàs March.

Aquest dia podreu practicar aquest esport i gaudir de distintes instal·lacions que es dispondran especialment per a aquest dia: quarters, wave rail, grindbox, Hippy Jump, etc.

A més, sortejarem material SKATE entre els participants!! Ací et deixem amb un exemple d’aquests obsequis….

obsequis

I tot això, per suposat… amb molta música! hi haurà dos Dj joves ontinyentins punxant en directe.

NADAL JOVE CULTURAL I TORRADA

Dijous 26, a les 20h, en el pubThe One“, actuació en acústic del grup albaidí “Odi“. Mentre que dure la bona música d’aquest grup, hi haurà preus populars!

– També hi haurà preus populars divendres 27 a les 20h, en el pub “L’Almàssera” en una Jam session, on gaudirem de bona música des d’una base improvisativa!

– I per acabar el nadal amb bon gust de boca, dissabte 28 d’11h a 18h repetim l’acte que vam fer en pasqua jove, però aquesta vegada se n’anem de TORRADA JOVE! El CLJO aportarà la llenya. Així que sols cal que vingues amb la teua graella, el teu grup d’amics, i  gaudim junts d’un dinar popular acompanyat per l’actuació del grup Pink Paraband“.

És necessari que reserves la teua plaça per al dinar abans de dia 24!! Així sabrem quanta llenya podem proporcionar. Pots fer-ho, enviant-nos un correu a conselljoventut@gmail.com, presencialment a la nostra seu (en C/Jaume I el Conqueridor 13 baix) o vida facebook.

Recorda que en aquest dinar és un encontre popular, i encara que us facilitarem bosses perquè arreplegueu el vostre menjar, no s’oblideu que cada un ha de ser responsable del seu foc!

Us desitgem unes bones festes, i esperem veure-vos a tots  i totes en aquesta programació nadalenca!!


Leave a Reply