NADAL JOVE 2016

Ja ha arribat el NADAL Jnadal-jove-2016OVE 2016, una alternativa d’oci juvenil per al període de vacances de nadal i per a finalitzar l’any amb un somriure! Un any més, el Consell Local de la Joventut d’Ontinyent amb el suport de l’Ajuntament d’Ontinyent, presenta les activitats programades per a finalitzar l’any amb bona música i companyia!

La programació és la següent:

DIVENDRES 16, 19 h: CONTE CONTAT, EDUCA AMB IGUALTAT!

L’asseMPELTociació cultural Empelt, membre del Consell Local de la Joventut d’Ontinyent ha organitzat una jornada de reflexió anomenada CONTE CONTAT, EDUCA AMB IGUALTAT!, aquesta jornada naix amb la intenció de fer reflexionar a pares, mares o persones en contacte amb xiquets i xiquetes sobre què transmeten els contes que proporcionem als nostres infants.

Amb aquesta jornada reflexiva, l’Empelt vol mostrar continguts i conceptes que inciten al debat i la reflexió dels i les participants, al voltant dels rols de gènere dins dels contes, del concepte de l’amor i felicitat, de les noves masculinitats…

DISSABTE 17, 19.30 h: LLIURAMENT DE PREMIS “3r Concurs d’escriptura crítica, concerts en directe i SOPAR POPULAR!”

Aquest concurs té com a principal objectiu fomentar el desenvolupament crític dels i les joves estudiants de 3r i 4t d’ESO, Batxillerat, i els i les joves de 18 a 30 anys, per tal d’oferir-los una via per posicionar-se i opinar sobre el seu context a partir de la redacció dʼun article dʼopinió sobre les respectives temàtiques.

Comptarem amb l’actuació de Burning Clap i Mad Skills, dos grups juvenils de la nostra població que formen part del Col·lectiu Actiu.

Reserva el teu tiquet i vine al sopar popular, gaudirem tots i totes juntes al Casal Jove del Nadal!

Totes les activitats tindran lloc al CASAL JOVE

(C/ Joan XXIII, 10-baix)


Deixa un comentari