NOU CARNET JOVE DIGITAL

Des del passat 27 de setembre ja és possible adquirir el Carnet Jove Digital de l’Institut Valencià de la Joventut – IVAJ i dur-lo sempre al teu mòbil.

Si tens entre 14 i 30 anys, amb el teu Carnet Jove trauràs el màxim profit al temps lliure i obtindràs alhora importants avantatges. Podràs beneficiar-te de descomptes en béns i serveis de caràcter social, cultural, de transport, educatiu, recreatiu, esportiu, de consum, etc., en el País Valencià, en la resta de l’Estat Espanyol i en l’àmbit Europeu.

El que necessites per a tramitar aquest carnet és el teu DNI i una targeta bancària per a poder efectuar el pagament en línia des de la plataforma de la GVA. Des del web de la GVA podreu consultar les instruccions per a la seua tramitació digital, o bé, accedint des d’aquest enllaç.

En cas de comptar amb alguna de les bonificacions en la taxa del carnet, serà la plataforma qui en contrastar automàticament les vostres dades, actualitze el preu de pagament. Si desitgeu també el carnet físic, sense cost addicional, ho haureu d’indicar en el formulari, indicant l’Ajuntament on el voleu recollir. Si voleu recollir-lo a l’oficina del CLJO, caldrà que indiqueu Ajuntament d’Ontinyent a l’hora de sol·licitar el carnet físic.

Per a qualsevol dubte, podeu contactar amb nosaltres en el 621 25 17 61.


Deixa un comentari