NOUS TALLERS DEL CLJO

Des del Consell Local de la Joventut d’Ontinyent – CLJO, llancem els nous tallers que realitzarem els pròxims 9 i 11 d’abril, i que estaran impartits per José Luis Gandia, el nostre assessor d’estudis.

Així el pròxim 9 d’abril tindrà lloc el taller “Com organitze el meu temps?!”, on es donaran les ferramentes necessàries per a saber gestionar tant el temps d’estudi com el temps d’oci. Aquest taller està dirigit a estudiants d’ESO, Formació Bàsica, Batxillerat i Cicles Formatius.

El dia 11 d’abril tindrà lloc la xerrada “Què faig després de l’ESO?!” On s’informarà els i les assistents de les diferents vies i opcions que existeixen per tal d’enforcar la seua vida estudiantil, així com es resoldran els dubtes que puguen tindre al respecte. Aquest taller està dirigit a estudiants de 3r i 4t d’ESO, així com estudiants de Cicles Formatius de Grau Mitjà.

Per a realitzar la inscripció a qualsevol dels dos cursos, heu d’enviar un missatge a orientaestudis@gmail.com o conselljoventut@gmail.com indicant el vostre nom, curs que esteu cursant actualment i a quin dels tallers voleu inscriure’s. També podeu telefonar al 96 238 37 51 o al 644 95 44 32, així com enviar-nos un missatge a través
de les xarxes socials o fer-ho presencialment en el Casal Jove.

També pots realitzar la teua inscripció emplenant aquest formulari, https://forms.gle/JfhdGGuwDy1PVZaL8

Animeu-vos!


Leave a Reply