NOVA PARTICIPACIÓ DEL CLJO EN UN CURS FORMATIU DINTRE DEL PROJECTE ERASMUS +

                El Consell Local de la Joventut d’Ontinyent – CLJO, ha estat de nou una de les entitats seleccionades per a participar en una de les formacions que s’emmarquen dintre del programa formatiu Erasmus+ 2021-2027, concretament dintre del projecte per a formar als i les treballadores juvenils. En total 30 participants d’arreu de tota Europa van treballar conjuntament en Braga, baix l’organització de l’Agência Nacional para a gestão do programa Juventude em Acção.

En aquesta ocasió el curs Municipalities4Democracy, tenia com a objectiu el foment de la participació del jovent en la presa de decisions dintre de l’àmbit local. Aquest projecte, el qual es va iniciar el 2015, va sortir a la llum el passat 2021 amb la seua primera formació a Oslo, i consta d’una web on es poden treballar diferents ferramentes per a aconseguir un entorn propici a la participació juvenil, fet que enfortirà la democràcia. Totes aquestes ferramentes es veuran plasmades en un dels principals projectes que du a terme el CLJO, el projecte de foment de la participació en els centres educatius d’Ontinyent. Des del CLJO valoren molt positivament aquesta nova oportunitat, que dota als seus tècnics de noves ferramentes i nous coneixements i que pren especial rellevància dintre de l’Any Europeu de la Joventut.

Amb aquesta formació el CLJO ha estat una de les organitzacions pioneres a l’Estat Espanyol en realitzar aquesta formació.


Leave a Reply