NOVA REPRESENTACIÓ DEL CLJO

 membres CLJO

 “Som el que fem per canviar el que som”. Amb aquesta cita de l’escriptor uruguaià Eduardo Galeano, el Consell Local de la Joventut d’Ontinyent (CLJO) volem expressar tot el treball que ha suposat tornar a formar aquest òrgan de representació juvenil després del seu tancament anys enrere. Les ganes i la participació de les 14 entitats que actualment componen del CLJO comença a donar els seus fruits amb la consolidació del nou funcionament d’aquest òrgan i un calendari variat d’activitats destinades sobretot a la joventut local, la qual representa quasi la tercera part de la població d’Ontinyent.

És per això que, el passat 9 de febrer, l’Assemblea General del CLJO va aprovar unànimement els nous representants. El president és Natxo Mollà, representant del Moviment Juvenil Sta. Maria, amb ell, la vicepresidenta Lucia Juan, representant de Font d’Art; secretària Sara Garcia de Joves d’Esquerra Unida i Elvira Ballester de Joves de Compromís a la tresoreria.

El nou president del CLJO Natxo Mollà explica que: “Des del CLJO seguim treballant per la promoció de la participació juvenil, el foment de l’associacionisme i la dinamització de la joventut ontinyentina, però no sols amb activitats culturals i d’oci, sinó també amb activitats de formació i reflexió crítica de la realitat que ens envolta”. Algunes de les activitats que s’han consolidat són: pasqua jove, concurs projecte social, campanya #obrimelconsell, concurs de curtmetratges, estiu jove, fira d’associacions I nadal jove.

Des del CLJO volem agrair la implicació dels nous col·lectius que s’han sumat al consell, així com convidar a qualsevol jove del municipi a participar de les activitats i involucrar-se formant part d’aquest òrgan local de representació juvenil.

Ens podeu trobar a la web www.joventutontinyent.com, a les xarxes socials facebook i twitter (@CLJ_Ontinyent) i al carrer Jaume I el Conqueridor nº 13 baix, al barri del Llombo.


Leave a Reply