NOVES CONVOCATÒRIES D’AJUDES I BEQUES

· Convocades les Beques Santander Intraemprendre

Banc Santander llança la primera edició del Programa Beques Santander Intraemprende amb fins a 80 places per a estudiants de titulacions oficials o pròpies de grau i màster d’universitats que formen part de CRUE Universitats Espanyoles i s’hagen adherit a la present convocatòria del Programa perquè puguen realitzar pràctiques en les empreses inscrites en aquesta primera edició del programa.

Aquest programa té com a objectiu fomentar i promoure l’emprenedoria, el desenvolupament del talent jove i promoure pràctiques de qualitat.

Aquest programa consta d’un total de 80 beques de mitja jornada perquè estudiants en possibilitat de realitzar practiques en empresa desenvolupen projectes reals de les companyies en un ambient multidisciplinari compost per quatre estudiants i tutoritzat per l’empresa i l’oficina tècnic Campus Iberus.

El termini d’inscripció finalitza el 8 de març de 2019.

Per a més informació consulteu en, https://www.becas-santander.com/program/becas-santander-intraemprende.

· Convocades 40 beques d’ajuda a la matrícula per a cursar les activitats formatives promogudes per la Càtedra Consum UPV

Podran participar: estudiants de grau i màster relacionats amb l’enginyeria, arquitectura, administració d’empreses, tecnologia d’aliments o de ciències socials o de la salut.

L’objecte d’aquesta convocatòria són 40 beques d’ajuda a la matrícula a aquells alumnes preinscrits o matriculats en els cursos promoguts per la Càtedra Consum-UPV del curs 2018/2019.

Per a conéixer les bases i tindre més informació al voltant d’aquesta convocatòria, entreu en http://www.dogv.gva.es/datos/2019/02/28/pdf/2019_1925.pdf


Deixa un comentari