NOVES CONVOCATÒRIES DE BEQUES I AJUDES

· Convocades de 13 beques per a la realització de pràctiques professionals de diferents modalitats en les dependències de la Direcció General de Política Lingüística i Gestió del Multilingüisme el 2019.

Aquesta resolució té com a objecte completar i desenvolupar la formació acadèmica de persones joves titulades universitàries a través de la realització de pràctiques professionals, en les tasques relacionades amb la promoció lingüística i les titulacions corresponents que siguen adequades per a adquirir formació complementària i especialització.

Qui pot sol·licitar-les?

Les beques que regula aquesta resolució s’adrecen a persones joves titulades universitàries interessades a fer pràctiques professionals en les tasques relacionades amb la promoció lingüística i els àmbits següents:

· 1 de la modalitat A. Documentació
· 1 de la modalitat B. Traducció al valencià o del valencià
· 3 de la modalitat C. Traducció a l’anglés o de l’anglés
· 3 de la modalitat D. Dret
· 1 de la modalitat E. Ciències polítiques
· 2 de la modalitat F. Sociologia
· 1 de la modalitat G. Comunicació audiovisual
· 1 de la modalitat H. Publicitat

Quin és el termini de presentació?

El termini finalitza el pròxim 8 de maig de 2019.

Per conéixer les bases i la documentació necessària, entreu al següent enllaç: https://www.gva.es/va/inicio/procedimientos?id_proc=20210


· Convocades tres beques per a la realització de pràctiques professionals en l’Institut Valencià de la Joventut

Les beques i titulacions oficials universitàries requerides són:
a) Una beca per a persones llicenciades o graduades en Belles Arts o que estiguen en possessió del títol d’Enginyeria en Disseny Industrial i Desenvolupament de Productes. Les funcions en aquesta beca seran les relacionades amb el disseny de suports informatius dirigits a joves (animació, infografia, desenvolupament d’aplicacions per a dispositius mòbils…)
b) Una beca per a persones llicenciades o graduades en Turisme.
Les funcions estan relacionades amb la promoció i difusió dels programes de l’IVAJ i de la Xarxa Valenciana d’Albergs Juvenils, així com la dinamització de la central de reserves de l’IVAJ.
c) Una beca per a persones llicenciades o graduades en Pedagogia o Psicologia.
Les funcions a exercir en aquesta beca seran el disseny de programes i activitats de formació i la gestió, tramitació i seguiment dels programes de formació de l’IVAJ.

El termini finalitza el 21 de maig de 2019

Per conéixer les bases i la documentació necessària, entreu al següent enllaç: https://www.gva.es/va/inicio/procedimientos?id_proc=19628Leave a Reply