OBERT EL TERMINI PER A LES MODIFICACIONS I AL·LEGACIONS EN LA BECA DEL MINISTERI D’EDUCACIÓ I FORMACIÓ PROFESSIONAL

Des de hui dia 15 fins al pròxim 3 d’octubre, s’obri el termini per a poder realitzar modificacions i al·legacions en la sol·licitud de la beca del Ministeri d’Educació i Formació Professional. En quins casos haureu de fer algun tràmit? Nosaltres vos ho contem.

En cas que hàgeu modificat el vostre centre educatiu o bé, finalment hàgeu estat admesos en una titulació diferent de la que vau indicar en la primera fase de la sol·licitud, caldrà que modifiqueu aquesta informació accedint al vostre perfil de la seu electrònica del Ministeri. Podeu accedir des d’aquest enllaç, Ministeri d’Educació i Formació Professional. Caldrà que modifiqueu les vostres dades acadèmiques en la tercera pàgina de la beca.

En cas de tindre un canvi en el compte bancari on voleu que vos ingressen els diners de la beca, caldrà fer el mateix procediment, però modificant el compte bancari que vau aportar en la sol·licitud. Simplement, haureu de modificar el compte en la primera pàgina.

Si la informació acadèmica vos va quedar incompleta en el moment de realitzar la sol·licitud, també caldrà que l’empleneu, ja que és obligatòria, com per exemple, el contracte d’arrendament en el cas de viure en una nova residència diferent de l’habitual.

Per a dur a terme alguna al·legació, haureu d’entrar de nou en el formulari de sol·licitud en l’apartat Els Meus Expedients, on trobareu un apartat específic per a poder fer les vostres al·legacions i aportar la documentació acreditativa que fonamente aquesta al·legació.

Des del CLJO podem ajudar a realitzar aquests tràmits. Podeu sol·licitar cita en el 621 25 17 61.


Leave a Reply