Paelles Joves 2016 CLJO

Qui ha dit que a Ontinyent, en pasqua, no hi ha comboi? Cartell Paelles Joves 2016 CLJO

Des del CLJO, per quart any consecutiu, presentem les PAELLES JOVES que celebrarem dissabte 26 de març! Ens veiem al pàrquing de la Universitat a partir de les 12h, per a gaudir junts d’un dinar, bona música i bon ambient!

Les Paelles Joves compten amb el suport de l’Ajuntament d’Ontinyent i la Diputació de València.

Com sempre, el CLJO aportarà la llenya, així que sols heu de dur el vostre menjar i la paella!
Per a inscriure’s, cal vindre a la seu del CLJO i abonar 1€ per participant de cada grup de paella (al qual haureu de posar-li un nom), abans de 22 de març! Per participar d’aquesta activitat entrarás en el sorteig d’un pernil, cervesa artesanal i un caldero!
Els diners que s’arrepleguen es destinaran a pagar una xicoteta part de les despesses de l’activitat, que en són moltes (sanitaris, equip de so, llenya…)! D’aquesta manera, els diners que aconseguim estalviar seràn per a tu, ja que podrem dedicar-los a altres cursos i tallers, activitats d’oci, etc., que organitzarem durant la resta d’any.

cartell complet grups Diània 2016Però ací no acaba tot! Recordeu que del 24 al 26 de març, us esperem en tota la resta d’activitats que s’organitzen al FESTIVAL DIÀNIA! T’esperen un fum d’activitats interessants (teatre, xerrades, tallers, campionats esportius…) i per descompatat, música en directe! Podeu comprar la vostra entrada al CLJO! Al web del festival trobareu informació detallada de tot allò que hi ha programat. Doneu-li una ullada! http://festivaldiania.com/

Us esperem als carrers del barri del llombo! 


Leave a Reply