PAELLES JOVES 2017 CLJO

Qui ha dit que a Ontinyent, en pasqua, no hi ha comboi? 

Des del CLJO, per quint any consecutiu, presentem les PAELLES JOVES que celebrarem dissabte 15 d’abril!

Ens veiem a l’aparcament de la Universitat a partir de les 11h al barri del llombo, per a gaudir juntes d’un dinar, bona música i bon ambient!

Les Paelles Joves compten amb el suport de l’Ajuntament d’Ontinyent i la Diputació de València.CARTELL PAELLES JOVES 2017

Com sempre, el CLJO aportarà la llenya, així que sols heu de dur el vostre menjar, la paella i les ganes de passar-ho bé!

Hi haurán actuacions musicals al llarg de tota l’activitat amb la Xaranga de l’Agrupació Musical d’Ontinyent, Karma, Inèrcia i X-Fanekaes!
Per a inscriure’s, cal vindre a la seu del CLJO i abonar 2€ per participant de cada grup de paella (al qual haureu de posar-li un nom), abans del 12 d’abril! Per participar d’aquesta activitat entrarás en el sorteig de cervesa artesanal, un caldero per a fer paelles, una baralla de la “Fallera Calavera” i mé sorpreses que estem preparant!

Els diners que s’arrepleguen es destinaran a pagar una xicoteta part de les despesses de l’activitat, que en són moltes (sanitaris, equip de so, llenya, grups de música, equip de so…)! D’aquesta manera, els diners que aconseguim estalviar seràn per a tu, ja que podrem dedicar-los a altres cursos i tallers, activitats d’oci, etc., que organitzarem durant la resta d’any.

Us esperem al barri del llombo el 15 d’abril!

 


Deixa un comentari