PAELLES JOVES 2018

El Consell Local de la Joventut d’Ontinyent, per sisé any consecutiu, celebrarà LES PAELLES JOVES sumant-se així a un cap de setmana molt juvenil on Ontinyent podrà gaudir a més del festival Fes la Mona i del Festival Diània. Aquest any tindran lloc el 31 de març, de les 11 hores del matí fins a aproximadament les 17.30 de la vesprada, al pàrquing situat darrere del col·legi públic Carmelo Ripoll per a facilitar així la participació en les diferents activitats que es proposen, ja que el Festival Diània estarà situat al recinte firal.

El CLJO sempre aposta per talents joves i ha comptat amb la il·lustradora ontinyentina Miriam Ferrer per a l’elaboració del cartell d’aquesta edició. No obstant això, a banda de la difusió de l’activitat, aquest any, el consell durà a terme una campanya a les xarxes socials per conscienciar el jovent ontinyentí sobre la quantitat de fem que creem a les nostres festes.

Les paelles del Consell de la Joventut d’Ontinyent han esdevingut una cita indispensable durant les vacances de pasqua de la nostra ciutat. Aquesta activitat sempre compta amb el suport de l’Ajuntament d’Ontinyent i la Diputació de València. Per la seua banda el CLJO facilitarà la llenya, així que només cal portar el menjar, el triangle i el “caldero”. El dia 31 podrem fer gala de la nostra gastronomia alhora que gaudim dels amics i de bona música, ja que comptarem amb la presència del grup ontinyentí La Trocamba Matanusca.

Per a inscriure’s, cal acudir a la seu del CLJO (C/Joan XXIII 10 baix), entre el 12 i el 28 de març, en horari del casal, abonar 2€ per participant i posar-li un nom a la teua paella. Com s’ha fet en anteriors edicions, cada paella comptarà amb un tiquet de descompte d’un 10% per a comprar els ingredients de la paella al nostre mercat municipal. Per participar d’aquesta activitat s’entra en el sorteig d’un pack de cervesa artesanal, un “caldero” per a fer paelles, i una baralla de la “Fallera Calavera”!

Els diners que s’arrepleguen s’utilitzaran per a pagar una xicoteta part de les despeses de l’activitat i per promocionar diverses activitats que realitza el Consell de la Joventut al llarg de l’any: cursos, tallers, activitats d’oci, etc.

 

Aquestes vacances, gaudim d’Ontinyent!

 

 


Deixa un comentari