PAELLES JOVES DEL CLJO – 2019

Des del Consell Local de la Joventut d’Ontinyent – CLJO, organitzem amb col·laboració de l’Ajuntament d’Ontinyent i la Diputació de València, per sèptim any consecutiu les Paelles Joves, les quals tindran lloc el pròxim 20 d’abril.
Enguany les #PaellesCLJO, tindran lloc al pàrquing situat en l’antiga fàbrica de Tortosa i Delgado, on a les 12 del matí donarem tret d’eixida a una jornada plena de bona música, bon ambient i molta paella!
Aquest any hem comptat amb la nostra companya i comunicadora audiovisual, Gracia Lombardo, per a la realització del cartell de les Paelles Joves. Des del CLJO sempre estarem fent costat al jove talent ontinyentí.
Com tots els anys, des del CLJO aportarem la llenya per a realitzar la paella, per tant, sols necessitareu el triangle i el “caldero” per poder realitzar la nostra tradicional paella valenciana. Així, com també hem vingut fet els darrers anys, comptareu amb un tiquet d’un 10% de descompte, si decidiu realitzar la vostra compra de carn i verdura al mercat municipal. Enguany, hem realitzat uns canvis respecte a les comandes, així aquestes han d’estar pagades abans del dia 16 d’abril, per poder comptar amb elles. Participar en l’economia local, apostant pel nostre mercat i pels nostres negocis és fonamental per al CLJO!
Enguany comptarem amb una xaranga a càrrec de la SUAMO, per tal d’amenitzar la jornada, així com del grup “The Dance Crashers” per amenitzar la vesprada d’aquestes #PaellesCLJO.
Per a inscriure’s, cal vindre a la seu del CLJO i abonar 2€ per participant de cada grup de paella (al qual haureu de posar-li un nom), abans del 15 d’abril! Així, el mateix dia 20, haureu de passar per la carpa del CLJO per replegar les vostres polseres i així poder participar en el sorteig de cervesa artesanal, un caldero per a fer paelles, una baralla de la “Fallera Calavera” i més sorpreses que estem preparant!
Els diners que s’arrepleguen es destinaran a pagar una xicoteta part de les despeses de l’activitat, que en són moltes (sanitaris, equip de so, llenya, grups de música, equip de so…)! D’aquesta manera, els diners que aconseguim estalviar seran per a tu, ja que podrem dedicar-los a altres cursos i tallers, activitats d’oci, etc., que organitzarem durant la resta d’any.
Us esperem!

 


Deixa un comentari