PASQUA JOVE!

Qui ha dit que a Ontinyent, en pasqua, no hi ha comboi? CARTELL 2DEFok.fh11

Des del CLJO, per tercer any consecutiu, presentem el CONCURS DE PAELLES que celebrarem dissabte 4d’abril! Ens veiem a l’antiga fàbrica de Tortosa i Delgado a partir de les 12h, per a gaudir junts d’un dinar “pasqüero” i bona música amb l’actuació de Descarriados i Poetes Anònims.

Pasqua Jove compta amb el suport de l’Ajuntament d’Ontinyent i la Diputació de València.

Com sempre, el CLJO aportarà la llenya, així que sols heu de dur el vostre menjar i la paella!
Per a inscriure’s, cal vindre a la seu del CLJO i abonar 1€ per participant de cada grup de paella (al qual haureu de posar-li un nom), abans de 31 de març!
Els diners que s’arrepleguen es destinaran a pagar una xicoteta part de les despesses de l’activitat, que en són moltes (sanitaris, equip de so, llenya…)! D’aquesta manera, els diners que aconseguim estalviar seràn per a tu, ja que podrem dedicar-los a altres cursos i tallers, activitats d’oci, etc., que organitzarem durant la resta d’any.

Tallers(1)

Però ací no acaba tot! Recordeu que del 2 al 4 d’abril, us esperem en tota la resta d’activitats que s’organitzen al FESTIVAL DIÀNIA! T’esperen un fum d’activitats interessants (xerrades, tallers, jam session…) i per descompatat, concerts! Podeu comprar la vostra entrada al CLJO! Al web del festival trobareu informació detallada de tot allò que hi ha programat. Doneu-li una ullada! http://festivaldiania.com/

Us esperem als carrers del poble! XP


Leave a Reply