PROJECTES SOCIOEDUCATIUS DEL CLJO PER A L’ESTIU!

Ja s’aproxima l’estiu!, i per això, el Consell Local de la Joventut d’Ontinyent hem fet una programació d’activitats consolidada com una alternativa d’oci saludable i cultural per als més joves de la nostra població, durant el mes de juliol.cartell Escorcolla'm la testa!

Junt amb l’Ajuntament d’Ontinyent organitzem l’Escola d’Estiu Municipal “Escorcolla’m la testa!” on xiquets i xiquetes de 3 a 12 anys gaudiran al col·legi Lluís Vives de 8.30h a 14h, d’activitats i dinàmiques relacionades amb el desenvolupament de la ment que els permetrà adquirir valors de respecte, cooperació, tolerància entre d’altres. Mitjançant jocs cooperatius, tallers, dinàmiques, jocs d’aigua, etc. coneixerem i desenvoluparem el nostre cervell a través de: el raonament, l’atenció, la memòria, l’orientació, el càlcul, els ritmes, l’organització i l’estratègia, el llenguatge, la lògica i la creativitat. El preu mensual d’aquesta activitat serà de 120€. No obstant això, si es fa l’ingrés abans del 6 de maig el cost es rebaixa a 110€. També, es dona la possibilitat d’elegir opcions quinzenals: de l’1 al 17 de juliol  per 70€ i del 18 al 29 de juliol per 60€.

cartell Activa'tA més, presentem per tercer any consecutiu, Activa’t!, un projecte dirigit a joves de 12 a 16 anys, que es durà a terme en diferents localitzacions de la ciutat. Aquest programa es divideix en 5 blocs temàtics per tal de fer partícips als joves d’activitats socials, mediambientals, culturals, creatives, històriques i esportives a través de tallers, grans jocs d’orientació, esports, eixida a la platja, dinàmiques de resolució de conflictes… Aquesta proposta, comptarà amb el suport de l’IVAJ.Generalitat Jove i l’Ajuntament d’Ontinyent, i el seu preu serà de 100€, amb un horari de 10h a 14h.

Els interessats poden ampliar la informació a la seu del Consell Local de la Joventut d’Ontinyent al barri de Sant Rafel (C/Joan XXIII 10 baix), al telèfon 644954432, per correu electrònic a conselljoventut@gmail.com o bé al departament d’educació de l’Ajuntament d’Ontinyent en horari de 9h a 14h i al telèfon 962918226.

“El CLJO, com a òrgan de representació del jovent associat, técom a objectius principals dinamitzar la joventut local així com fomentar l’associacionisme i la participació juvenil, i amb aquestes propostes podrem apropar-nos als més joves de la població”, afirmava Jose Albero memre del CLJO. A més subratllava que “el CLJO és una entitat sense ànim de lucre que no busca benefici sinó, oferir un servei de  qualitat a la mà de tots els joves i famílies. Per això, un objectiu prioritari d’aquestes activitats és fomentar l’ocupació jove i, amb “Activa’t” i “Escorcolla’m la testa!”, es dona l’oportunitat d’augmentar l’experiència laboral de molts joves, mitjançant la creació d’una borsa de treball pròpia, millorant les condicions laborals de la figura professional del monitor/a d’activitats en el temps lliure.

A partir del 18 d’abril fins al 12 de maig es poden entregar els currículums per a la borsa de treball a la seu del CLJO en el següent horari: dilluns i dimecres de 9.30h a 14h i totes les vesprades de 16.30h a 20.30h (divendres fins a les 19h), o bé via correu electrònic a conselljoventut@gmail.com. Els requisits mínims són estar en possessió del títol de monitor/a d’activitats en el temps lliure infantil i juvenil, a més es valorarà l’experiència prèvia associativa i laboral, així com els títols de valencià.

Roda projectes estiu


Deixa un comentari