“QUIÉN LO IMPIDE” UNA CRIDA A TRANSFORMAR LA PERCEPCIÓ QUE
TENIM SOBRE L’ADOLESECÈNCIA I LA JOVENTUT.

Arranquen les activitats del Consell Local de la Joventut d’Ontinyent – CLJO, aquest any emmarcades en el seu 30+1 aniversari. La projecció de “Quién lo impide” serà qui done el tret d’inici a aquestes activitats centrades aquest 2022 en el foment de la participació i l’enfortiment de les associacions i entitats juvenils d’Ontinyent. Aquest documental dirigit per Jonás Trueba, qui va iniciar el rodatge el 2016, pretén donar veu a les diferents problemàtiques, moltes d’elles ja cronificades, que sofreix el jovent hui dia perquè puguem canviar la perspectiva i la visió que es té d’aquest col·lectiu.

Des del CLJO, en col·laboració amb el Cine Club Utiye, s’ofereixen entrades gratuïtes per a poder veure aquesta projecció en horari únic a les 20 hores del dissabte 12 al dijous 17 de febrer. Les entrades són limitades i es podran recollir en el Casal del CLJO en el C/ Joan XXIII – 10.

Entre el documental, la ficció i el pur registre testimonial, els joves adolescents es mostren tal com són, però com poques vegades els veiem o ens deixen veure’ls: aprofitant la càmera de cinema per a mostrar el millor de si mateixos i retornar-nos la confiança en el futur; des de la fragilitat i l’emoció, amb humor, intel·ligència, conviccions i idees. Perquè la joventut que ens parla d’amor, amistat, política o educació no està parlant sol de la seua realitat, sinó del que ens importa sempre, a qualsevol edat. Quién lo impide és una pel·lícula sobre nosaltres: sobre el que vam ser, el que som i el que continuarem sent.


Leave a Reply