REINICIEM LES INSCRIPCIONS AL CURS MAT PER AL 2021

Després de la paralització de les inscripcions al Curs MAT 2020/21 amb motiu de les mesures per a frenar la COVID-19, decretades per l’Ajuntament d’Ontinyent el passat 30/10/2020, hui reiniciem el termini per a les inscripcions del Curs MAT. Aquest ha patit una modificació en la seua data, passant a ser íntegrament impartit el 2021.

El termini d’inscripcions estarà vigent des del 9 de desembre de 2020 fins al 4 de gener de 2021 o en el moment de cobrir les inscripcions. Aquesta es realitzarà exclusivament de forma telemàtica emplenant el següent formulari: formulari inscripció. Al curs es poden inscriure joves a partir de setze anys, tot i que es prioritzarà les inscripcions de majors d’edat.

Per tal de complir amb les mesures sanitàries, aquest comptarà amb un aforament limitat i un protocol específic d’actuació, que podeu consultar, polsant ací, davant de la COVID-19. Les classes tindran lloc al Casal del CLJO entre el 8 de gener de 2021 i el 27 de març del 2021, en horari de divendres de 16 a 21 hores i dissabtes de 9 a 14 hores.

El preu del curs serà de 175€ per persona, amb descomptes per a aquells i aquelles que tinguen el Carnet Jove, sent el preu total en aquest cas de 150€. Es podrà efectuar el pagament bé de forma íntegra en el moment de la inscripció o bé realitzar-lo de forma fraccionada. Per tal de realitzar-lo de forma fraccionada, cal que empleneu la següent ordre de domiciliació SEPA (polseu ací) i ens l’envieu a conselljoventut@gmail.com. El número de compte per a fer l’ingrés és el ES44 2045 6001 5330 0045 6270.

Per a aquells i aquelles que decidiu fraccionar-vos el pagament, aquest quedaria de la següent forma:

· 175€, en el moment de la inscripció hi haurà un primer pagament de 25€ i després tres quotes (gener, febrer i març) de 50€.
· 150€ amb descompte del Carnet Jove, en el moment de la inscripció hi haurà un primer pagament de 30€ i després tres quotes (gener, febrer i març) de 40€.

Per tal de confirmar la inscripció, cal enviar a conselljoventut@gmail.com el justificant del pagament íntegre del curs, o bé del primer pagament en el cas del pago fraccionat.

Des del CLJO som conscients de l’actual situació sociosanitària provocada per la COVID-19, en aquest sentit volem garantir que es compliran en tot moment les mesures indicades per les pertinents autoritats. En aquest sentit des del CLJO es compta amb un Protocol que es trobarà vigent al llarg de tot el curs i el qual contempla qualsevol situació que es puga donar al llarg de la docència. Per poder participar del curs, tot l’alumnat ha de llegir aquest protocol i adjuntar una declaració responsable, que podeu descarregar polsant ací, per tal de complir amb la normativa vigent. Ací podeu consultar el Protocol COVID-19 del CLJO.

Per a més informació podeu enviar un correu a conselljoventut@gmail.com o posar-se en contacte en el  621 25 17 61.


Leave a Reply