SETMANA D’AULES OBERTES A L’EOI LA VALL D’ALBAIDA-EMPAR GRANELL

Aquest nou curs 2022/2023 estem d’enhorabona, i és que inaugurem la nostra seu de l’Escola Oficial d’Idiomes – EOI la Vall d’Albaida – Empar Granell. Així a Ontinyent passem de ser una secció l’EOI de Xàtiva a Ontinyent, per a tindre la nostra pròpia seu.

Una vegada acabat el segon període d’inscripció i amb les classes ja en marxa, l’EOI – la Vall d’Albaida – Empar Granell, obri les portes al públic en general que estiga interessat a estudiar idiomes i tinga dubtes respecte a si el tipus d’ensenyament que ofereix aquesta institució s’adapta o no a les seues necessitats. Així des de hui i fins al pròxim dijous 6 d’octubre, totes aquelles persones que vulguen provar d’assistir a una o diverses classes, podran sol·licitar-ho marcant les sessions que els interessen d’aquells grups en els quals encara queden vacants a través del formulari que trobaran a la pàgina web de l’escola.

Ja sabeu, no podeu perdre-vos aquesta magnífica oportunitat per a resoldre els vostres dubtes i descobrir la nostra nova EOI.

Si teniu qualsevol dubte, podeu posar-vos en contacte amb l’escola en el 961 83 27 90


Leave a Reply