S’INICIA EL TERMINI PER A PRESENTAR LES BEQUES D’ESTUDIS NO OBLIGATORIS DEL MINISTERI D’EDUCACIÓ I FORMACIÓ PROFESSIONAL PER AL CURS 2022/2023.

El passat 22 de febrer el consell de ministres va aprovar el Reial decret que regula la convocatòria de Beques i Ajudes a l’estudi 2022-2023, per a estudis no obligatoris. D’aquesta forma, s’avança en quatre mesos aquesta convocatòria, amb l’objectiu que l’alumnat sàpiga abans del termini de matriculació si compleixen amb els requisits econòmics per a rebre aquestes ajudes.

                Des del Consell Local de la Joventut d’Ontinyent – CLJO, recomanem la presentació d’aquesta sol·licitud tot i no saber en exactitud quins seran els estudis que es cursen el pròxim curs 2022/2023 ni el lloc on es cursaran, ni fins i tot si es cursaran alguns estudis, tot intentat indicar els estudis més aproximats. En cas de cursar finalment uns altres estudis o cursar-los en una institució diferent de la indicada en la sol·licitud, al mes de setembre (a falta de confirmació), s’obrirà un termini d’al·legacions on es podran notificar aquests canvis.

                Des del CLJO, hem habilitat una pàgina informativa, podeu accedir clicant ací, i recordem el nostre servei d’assessorament d’estudis i la possibilitat de demanar cita per a la tramitació d’aquesta beca. Es pot sol·licitar cita enviant un correu a conselljoventut@gmail.com o contactant en el 621 25 17 61 o en el 92 238 37 51.


Deixa un comentari