S’OBRI EL TERMINI PER A INSCRIURE’S EN EL PROJECTE ACTIVA’! 2022

Un any més des del Consell Local de la Joventut d’Ontinyent – CLJO, llança el Projecte Socioeducatiu Activa’t!, en la seua edició del 2022.

Aquest any aquest projecte tindrà lloc del 4 al 22 de juliol de dilluns a divendres i en horari de 9 a 13 hores. Està dirigit a joves d’entre 12 i 16 anys i tindrà un preu de 150 € el qual es podrà realitzar en un sol pagament o en pagaments fraccionats.

Però què és activa’t? Activa’t!, és un projecte socioeducatiu el qual se sustenta en cinc pilars: la cultura, la participació, la natura, l’esport i la creació. Així, al llarg del mes de juliol els i les participants podran gaudir de diferents activitats que els aproparan a aquests pilars, els donaran a conéixer les diferents entitats i associacions que conformen el teixit associatiu ontinyentí, la cultura valenciana, l’esport, la creació, etc.

El termini d’inscripcions romandrà obert fins al 3 de juny. Aquestes inscripcions es podran fer mitjançant el web específic de l’Activa’t, al qual podeu accedir polsant ací, o en l’oficina del CLJO.

Per a qualsevol dubte, podeu posar-vos en contacte en el 621 25 17 61 o en conselljoventut@gmail.com, o consultar el web Activa’t! 2022.


Leave a Reply