Taller sobre tècniques d’estudi!

taller estudi

JA HEM OMPLIT EL GRUP PER ALS TALLERS! Però, no et preocupes, perquè hem decidit ampliar la jornada de tallers. Hem creat altre grup perquè pugues apuntar-te! Serà els dies 1, 3 i 10 de desembre, de 18h a 19h, a la nostra seu! Recorda, que cal inscriure’s enviant un correu a orientaestudis@gmail.com (i indica nom i curs actual).

QUIN MÈTODE D’ESTUDI TENS TU?, és una jornada de tallers sobre tècniques d’estudi del CLJO, que impartirà la nostra assessora d’estudis i del gabinet psicopedagògic, Charo Guerola, dirigida a joves de 1r a 4t d’ESO i estudiants d’FP.

Estudiar no assegura un estudi eficaç, per això, en aquesta jornada formativa aprendràs a millorar el teu rendiment, amb els diferents mètodes d’estudi que et presentarem.

Els tallers, que compten amb el suport de l’Ajuntament i l’IVAJ, s’impartiran a la nostra seu els dijous 5, 12 i 19 de novembre, de 18h a 19h:

En la primera sessió, parlarem sobre com motivar-se als estudis, formes d’organitzar-se, llocs més adequats per a concentrar-nos i sobretot, què fer el dia que tenim un examen! En la segona, presentarem diferents mètodes d’estudi. I, en l’última sessió explicarem com fer de la millor manera un treball, com prendre anotacions, formes de solucionar problemes de concentració, i molt important, com treballar en equip!

Si voleu reservar plaça, cal que envies un correu a orientaestudis@gmail.com, indicant nom i curs que s’està cursant.

T’esperem!


Leave a Reply