Tallers Tècniques estudi CLJO

metode-hdQUIN MÈTODE D’ESTUDI TENS TU?, és una jornada de tallers sobre tècniques d’estudi del CLJO, que impartirà la nostra assessora d’estudis i del gabinet psicopedagògic, Charo Guerola, dirigida als i les joves de 3r i 4t d’ESO, estudiants d’FP i de Batxillerat.

Estudiar no assegura un estudi eficaç, per això, en aquesta jornada formativa aprendràs a millorar el teu rendiment, amb els diferents mètodes d’estudi que et presentarem.

Els tallers, que compten amb el suport de l’Ajuntament i l’IVAJ, s’impartiran a la nostra seu els dijous 3 i 10 de novembre de 18h a 19h dirgits als i les alumes de Btaxillerat i FP.  I els dies 17 i 24 de novembre de 18 a 19 h dirigits als i les alumnes de 3r i 4t ESO.

En la primera sessió, parlarem sobre com motivar-se als estudis, formes d’organitzar-se, llocs més adequats per a concentrar-nos i sobretot, què fer el dia que tenim un examen! En la segona, presentarem diferents mètodes d’estudi, explicarem com fer de la millor manera un treball, com prendre anotacions, formes de solucionar problemes de concentració, i molt important, com treballar en equip!

Si voleu reservar plaça, cal que envies un correu a orientaestudis@gmail.com, indicant nom i curs que s’està cursant.

T’esperem!


Deixa un comentari