TÈCNIQUES D’ESTUDI

L’assessor d’estudis del Consell Local de la Joventut i del Gabinet Psicopedagògic Municipal José Luis Gandia impartirà diferents tallers al llarg del mes d’abril per tal d’ajudar als i les estudiants d’Ontinyent en la preparació exàmens, o la gestió dels seus estudis.

Els cursos estan dirigit a estudiants de secundaria, batxillerat i cicles formatius:

La sessió del dimarts 17 de estarà destinada als i les alumnes que cursen l’ESO, des de 1r fins 4t. Es parlaran de diferents tècniques d’estudi adequades i funcionals, que abraçaran des dels llocs d’estudi dels alumnes fins diverses estratègies de memorització. S’abordarà el tema de la motivació estudiantil, així com una breu introducció d’afrontament d’exàmens.

La sessió del dijous 19 d’abril, destinada als i les alumnes de Batxillerat i de cicles formatius. Es realitzarà una adaptació de les tècniques d’estudis a les condicions escolars d’aquests cursos, tenint en compte la complexitat d’horaris i d’exàmens que es troben a final de curs. S’abordarà d’una manera positiva i individual l’organització d’agenda per a l’avançada preparació dels estudiants per als exàmens.

La sessió del dimarts 24 d’abril, dirigida a alumnes d’ESO, especialment a alumnes de 4t d’ESO, on es tractarà d’ajudar a l’alumnat amb la decisió de: què fer després l’ESO.

Aquests tallers comptem amb el suport de l’Ajuntament d’Ontinyent i l’Institut Valencià de la Joventut.

Inscripcions a orientaestudis@gmail.com, indicant nom, cognoms i el curs actual, crida al 962383751 o bé acudint al Casal Jove!

 

 

 


Leave a Reply