TORNA EL PROJECTE SOCIOEDUCATIU ACTIVA’T AQUEST 2021

Ja s’aproxima l’estiu!, i per això, el Consell Local de la Joventut d’Ontinyent per setena vegada organitza el projecte socioeducatiu Activa’t!, una programació d’activitats consolidada com una alternativa d’oci saludable i cultural per als més joves de la nostra població i comarca, que es realitzarà del 28 de juny al 30 de juliol.

Activa’t, es dirigeix als i les joves d’entre 12 i 16 anys, i es divideix en 5 blocs temàtics per tal de fer partícips als i les joves d’activitats socials, mediambientals, culturals, creatives, històriques i esportives a través de tallers, grans jocs d’orientació, esports, excursions, dinàmiques de resolució de conflictes… Aquesta proposta comptarà amb el suport de l’IVAJ i l’Ajuntament d’Ontinyent, i el seu preu serà de 120 €, amb un horari de 9.30 h a 14 h. Enguany per primera vegada es podrà escollir participar quinzenes, del 28/06 al 13/07 o del 14/07 al 30/07 amb un preu de 65 €. El pagament es podrà efectuar en un únic pago o de forma domiciliada.

El CLJO, com a òrgan de representació del jovent associat, té com a objectius principals dinamitzar la joventut local així com fomentar l’associacionisme i la participació juvenil, i amb aquesta proposta podrem apropar-nos als i les més joves de la població.

Les inscripcions es poden realitzar fins al 14 de juny, mitjançant el formulari habilitat en el nostre web, www.joventutontinyent.com/activa’t, o bé contactant en el 621 25 17 61. Al mateix web es podrà consultar el protocol sanitari que ha redactat el CLJO per tal d’assegurar la realització d’un projecte segur i complint en tot moment les mesures sociosanitàries de les diferents autoritats.


Deixa un comentari