V FIRA D’ASSOCIACIONS!

0001
El passat dissabte 7 de novembre, el Consell Local de la Joventut d’Ontinyent vam organitzar la V edició de la Fira d’associacions, la qual va comptar amb el suport de l’Ajuntament d’Ontinyent i L’IVAJ.

De matí, vam realitzar un taller pràctic de resolució de conflictes per a entitats i col·lectius, ja que des del CLJO apostem per crear i enfortir el teixit associatiu a la nostra ciutat. Fou to un èxit a la vegada que molt profitós per als i les participants de diverses entitats membre del CLJO. A més, Ontinyent en bici va organitzar una passejada en bici per a aquest dia amb motiu de la celebració de l’associacionisme ontinyentí.

De vesprada, 13 entitats del nostre entorn van participar en la celebració de la Fira d’Associacions que va tindre lloc a la Plaça Sant Domingo. Entre altres novetats, vam editar una guia més completa sobre col·lectius i associacions del nostre entorn. A més, per a visibilitzar l’exili del jovent, vam realitzar una iniciativa, seguint amb la campanya #VolemTornar?!, que portem a terme, on els i les joves visitants podien enviar missatges als i les seues amigues o familiars que han hagut de marxar fora del nostre poble.

Des del CLJO agraim la participació de totes aquelles associacions i col·lectius que van fer possible la celebració d’aquesta Fira. Sense oblidar-se a més, de la col·laboració de la comparsa Mossàrabs.


Leave a Reply