VI CONCURS D’ESCRIPTURA CRÍTICA JUVENIL

Aquest any des del CLJO afrontem un any de canvis, amb la renovació de la nostra Comissió Permanent, i una forta aposta per noves activitats al nostre Projecte d’Activitats Anuals. Malauradament l’actual situació sanitària, ens ha frenat en sec les nostres expectatives per a aquest 2020. Tot i això, des del CLJO seguim lluitant per ser la veu del jovent ontinyentí i de voltants, i creiem que aquest és el moment perfecte per a reinventar-se. 
Un d’aquests canvis en les activitats venia de la mà del Concurs d’Escriptura. Enguany vos presentem el VII Concurs d’Escriptura Crítica Juvenil, en unes noves dates! Aquest tindrà lloc entre el 15 d’abril i el 15 de juny. La seua dinàmica segueix sent la mateixa però adaptada a la nova situació. Seguim tenint tres categories amb les seues corresponents temàtiques.
Un altre dels canvis correspon als premis d’aquest concurs, incloent-hi dos projectors per al centre de l’alumnat guanyador en la primera i en la segona categoria.
Ací vos deixem les temàtiques d’aquest any:
📌 1ª CATEGORIA
Alumnat de 3r i 4t d’ESO
Temàtica: I què serà de nosaltres el 2050?
📌 2ª CATEGORIA
Alumnat de Batxillerat i Cicle Formatiu de Grau Mitjà
Temàtica: Es troba la nostra educació en joc?!
📌 3ª CATEGORIA
Joves de 18 a 30 anys.
Temàtica: Són objectius els mitjans de comunicació actuals?

A diferència d’altres anys, podreu entregar els vostres escrits en el següent formulari. En funció de com evolucione la situació sanitària, habilitarem l’entrega també al nostre Casal.

Teniu tota la informació en aquest enllaç.

Des del CLJO agraïm als nostres col·laboradors el seu suport un any més! El Periòdic d’OntinyentVilaWeb_Ontinyent Loclar, Renadiu i COORDINADORA DE LA VALL D’ALBAIDA PER LA DEFENSA I ÚS DEL VALENCIÀ així com a l’Ajuntament d’Ontinyent

El cartell és de la nostra companya Gracia Lombardo

Per a qualsevol dubte podeu escriure’ns a conselljoventut@gmail.com o al 644 95 44 32.
Animeu-vos a participar! 


Deixa un comentari