NOVÉ CONCURS D’ESCRIPTURA CRÍTICA JUVENIL

Podràs presentar el teu escrit del 6 de maig al 10 de juny de 2022.

Què és el Concurs d’Escriptura Crítica Juvenil?

Aquest concurs recolza una de les principals línies d’acció del CLJO, la participació juvenil a Ontinyent. Amb aquesta iniciativa es pretén fomentar la participació del jovent ontinyentí i de voltants, en aspectes d’actualitat o d’inquietud per al jovent, donant-los una plataforma i un altaveu perquè les seues veus siguen escoltades i es tinguen en compte. Aquest és el vuité any consecutiu que celebrem aquest concurs i el primer que es realitza amb l’associació Comerç In, per tal de fomentar el comerç de proximitat.

Qui pot participar?

En aquest poden participar joves d’entre 15 i 30 anys, dividint-se en les següents categories:

1a CATEGORIA: Alumnat de tercer i quart d’ESO mitjançant el professorat de valencià del seu centre educatiu.

2a CATEGORIA: Alumnat de Batxillerat i Cicles Formatius de Grau Mitjà – CFGM, mitjançant el professorat de valencià del seu centre educatiu.

3a CATEGORIA: Joves d’entre divuit i trenta anys. Per poder participar cal que ens envieu al CLJO els vostres escrits. Per a tal fi, des del CLJO hem habilitat el formulari que trobareu més avall per poder adjuntar-nos els vostres escrits.

Quines són les temàtiques de cada categoria?

1a CATEGORIA

Temàtica: Rols i estereotips de gènere en el nostre dia a dia. Com ens afecten?

2ª CATEGORIA

Temàtica: Negacionisme – Com afecten les xarxes socials en el nostre dia a dia?

3ª CATEGORIA

Temàtica: Salut Mental – Quina és la nostra situació?

Quines són les bases d’aquest concurs?

Podeu consultar les bases d’aquest concurs accedint a aquest document.

Com puc participar?

Com hem esmentat anteriorment, els encarregats d’efectuar l’entrega de la primera i segona categoria són els centres educatius. Per a participar en la tercera categoria, ho podeu fer mitjançant aquest formulari o bé, entregant-lo de forma presencial en l’oficina del CLJO.

LLIURAMENT DELS PREMIS: el 22 de juny es donaran a conéixer els i les guanyadores i el 29 de juny tindrà lloc l’entrega dels premis.