Xerrada preuniversitària a càrrec de l’assessorament d’estudis del CLJO

El Consell Local de la Joventut d’Ontinyent – CLJO ha organitzat junt amb el seu assessor d’estudis i del Gabinet Psicopedagògic Municipal, José Luis Gandia, una jornada enfocada a totes i tots aquells estudiants preuniversitaris, per al pròxim dimarts 16 d’abril.
Aquesta jornada té com a principal objectiu, ajudar tant als i les estudiants, com als seus familiars a resoldre tots aquells dubtes que pot generar aquesta nova etapa d’estudis universitaris. Així pretenem tirar un cop de mà, a l’hora de resoldre tota mena de dubtes com puguen ser, el transport universitari, els diferents tipus d’ajudes que existeixen per cursar aquests estudis, com buscar lloguer… I tota classe de dubtes que puguen sorgir en aquesta xerrada.
Aquesta tindrà lloc en l’aula 207 de la UNED, recentment estrenada com a nou Centre d’Investigació Cultural, el dimarts 16 d’abril a les 19 hores. A aquesta poden assistir tant estudiant que vulga accedir a la universitat, així com familiars que també tinguen dubtes respecte a aquesta nova etapa.
Per a inscriure’s, cal enviar un correu electrònic a orientaestudis@gmail.com o a conselljoventut@gmail.com, indicant el nom i un telèfon de contacte. També podeu realitzar la inscripció presencialment a la seu del CLJO (C/ Joan XXIII – 10, baix, al costat de la UNED), cridant al 962383751 / 644954432 o enviant-nos un missatge a les nostres xarxes socials.
Vos esperem!


Deixa un comentari