XI MOSTRA DE CINEMA I VÍDEO INDÍGENA

La mostra es completa amb sessions en Xàtiva i Alginet al llarg del mes de novembre

El passat dimarts 5 de novembre, al Consell Local de la Joventut d’Ontinyent – CLJO, va tindre lloc una de les tres sessions de la XI Mostra Itinerant de Cinema i Vídeo Indígena, organitzades per l’associació Perifèries i pels instituts IES Pou Clar d’Ontinyent i l’IES Josep Segrelles d’Albadia.

Aquesta mostra torna a Ontinyent, per portar-nos una projecció de la realitat que sofreix el col·lectiu feminista a Guatemala, concretament el col·lectiu maia. Així i de la mà d’Àlex Vàsquez, les participants d’aquesta jornada van poder gaudir de la projecció d’un documental i d’un col·loqui amb aquesta sanadora ancestral feminista de Guatemala. L’alumnat i participants de la jornada, vam poder reflexionar al voltant dels diferents moviments i lluites socials, i de la necessitat d’incorporar a aquests diversos moviments, la cura i estima per la terra. Per què, com podrem gaudir d’una societat feminista si no tenim terra on habitar-la?

Per completar aquesta Mostra, el pròxim 11 de novembre a Xàtiva, i el pròxim 20 de novembre a Alginet, tindran lloc les dues sessions restants.

Des del CLJO, volem agrair a les organitzadores per comptar amb l’òrgan representant de la joventut, per poder dur a terme aquestes jornades tan necessàries i importants per al nostre jovent.


Leave a Reply